Notícies

dilluns, 6 maig, 2019 - 08:45

Èxit de l'edició 2019 de la bicicletada organitzada per l'AMPA.

Com ja és  tradicional a l’arribada de la primavera, l’AMPA del col·legi Claret ha organitzat de nou la Festa de la Bicicleta, (Bicicletada Claret 2019) una trobada anual oberta a tothom que any rere any s’ha anat consolidant.

En aquesta ocasió el dia va acompanyar molt, malgrat la mica de vent molest en algunes zones, amb un cel ben blau i un sol primaveral. Aquest any el nombre d’inscrits va superar els tres cents participants.

La magnífica organització de l’AMPA del col·legi va possibilitar que una vegada tot organitzat i tots els participants agrupats,  es donés puntualment la sortida cap a Alió. La ruta es va fer sense cap incident i amb molta tranquil·litat, i hi va haver un servei de vitualla abans del retorn al centre.

Mentrestant, els més petits es van trobar un circuit al pati del col·legi, on gaudir ells també de la bicicleta, organitzat pels alumnes de tercer d’ESO, que, a la vegada, també s’encarregaven del bar, que a l’hora de més bona temperatura del migdia es va veure molt concorregut.

Una vegada tothom arribat es va procedir al tradicional sorteig d’obsequis per a tots els que havien participat en la sortida, per concloure exitosament un any més la Bicicletada del Col·legi Claret que organitza l’AMPA.