Notícies

dimecres, 21 juny, 2017 - 09:15

Acte de Graduació dels alumnes de 4t d'ESO que acaben l'ensenyament secundari.

Ahir es va celebrar la festa de graduació de la promoció d’ESO d’aquest curs 2016-2017. L’acte es va fer a la Sala d’Actes del col·legi, amb la presència d’un nombrós públic , entre el qual hi havia familiars, amics, professors, i altres membres de la comunitat educativa.

A l’inici de l’acte, dos alumnes van presentar el funcionament i l’objectiu de l’acte dient que “els alumnes de 4t d’ESO ens acomiadem sent els més grans del centre del què ha estat la nostra casa durant gairebé tota la nostra vida”. La sala estava totalment ambientada, i amb una decoració adient.

Primer, l’alumna Ivet Gatell va llegir un escrit propi resumint els anys de convivència que han passat en el centre; després els assistents van poder veure un petit espectacle de dança i cançó, protagonitzat per la preciosa veu de la Mariona Escoda i els harmònics moviments de la Cristina Amat, simbolitzant l’esforç i el sacrifici que cal fer per reeixir tant en l’estudi com en les altres activitats paral·leles, siguin del caire que siguin.

Previ al repartiment de les orles, hi va haver unes paraules dels tutors del curs, la Júlia Recasens i l’Enric Miquel. Amb la presència afegida del director, Josep Fusté, i de la Cap d’Estudis, Teresa Novau, van desfilar, un a un, tots els alumnes que rebrien la graduació, i a continuació, després d’un emotiu text escrit i llegit per la Maria Tous sobre el què va significar el col·legi per a tots els alumnes, es va visionar un vídeo musical amb un recull d’imatges i moments inoblidables d’ells al llarg de la seva història al col·legi.

Un parlament del director, Josep Fusté, sobre els valors i principis que el centre transmet va cloure l’acte. Va remarcar el plus d’educació humanista que els alumnes han rebut per poder fer una societat millor, destacant que el més important és la formació de persones. Com a curiositat va dir que l’acte de graduació d’enguany, és justament el 75è que es fa en el nostre centre al llarg dels seus anys d’història.

La graduació de 4t marca un final d’etapa i l’inici d’una altra. Nous camins s’obren davant tots i cada un d’ells. Però la festa no es va acabar aquí, i va seguir al pati del col·legi, on tots els assistents i els alumnes van poder gaudir d’un refrigeri en un ambient distès i de companyia on compartir entre tots el moment, i també els molts records.  Els alumnes de la promoció de quart d’ESO del curs 2016-2017 estaven graduats.