Notícies

divendres, 23 abril, 2021 - 16:15

Celebrem Sant Jordi a ESO

Aquest divendres hem celebrat la diada de Sant Jordi duent a terme diverses activitats al voltant de la llegenda de Sant Jordi o de la literatura.

Els diferents cursos, per torns, han fet una lectura en veu alta de poemes a la Sala d'Actes. Cada alumne ha escollit un poema del llibretó que es van llegir el passat dia 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. Aquell dia van elaborar un petit pòster amb un altre poema triat per ells, i avui, després de llegir-lo a classe, han sortit al passadís d'ESO a penjar-lo a les finestres. Aquests poemes, juntament amb una rosa de cartolina que també han confeccionat avui a l'aula, han transformat el passadís d'ESO en un Passadís Poètic.

La rosa ha estat una activitat artística, però no l'única que s'ha dut a terme avui. Els alumnes també han decorat un còdol fent ús de pintures o retoladors. I han representat davant dels companys de classe una versió reduïda de la llegenda de Sant Jordi, que al llarg del matí s'havien preparat tot treballant en petits grups.