Notícies

dilluns, 28 gener, 2019 - 11:30

El col•legi engega una campanya per apadrinar un tub de l’Orgue de Valls.

Des del mateix inici de curs, el col·legi i la comunitat d’alumnes i famílies del centre, van endegar l’idea d’apadrinament conjunt d’un dels tubs del nou orgue de l’església Arxiprestal de Sant Joan Baptista, que serà l’orgue més alt d’Europa, i que s’espera tenir construït per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021.

Per això, tota la comunitat educativa del col·legi es vol fer seva la campanya “Apadrina un tub”, que gestiona la Comissió Ciutadana de l’Orgue de Valls.

La campanya està previst que duri fins a finals de febrer, i durant la mateixa es dona a cada família un fulletó explicatiu de la campanya, es faran diverses activitats, la visita a l’exposició “Els orgues del Camp de Tarragona”, que hi ha a la Sala d’exposicions de Sant Roc, els alumnes escoltaran música d’orgue i es convertirà aquest instrument en centre de moltes activitats durant el temps de la campanya.

Tota la campanya es relaciona amb el lema d’enguany del centre, “Construïm vida”, que segons l’equip de pastoral, coordinador de la campanya, significa “conèixer la nostra història, implicar-se en la vida de la nostra comunitat, participar en les activitats culturals, compartir els nostres talents i col·laborar per crear un futur comú”.

El volum d’aportacions de tothom es visualitzarà en el gran orgue que hi ha al rebedor del col·legi. El centre espera que la comunitat educativa sigui tan generosa com sempre que ha endegat campanyes solidàries.