Notícies

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:45

Fem música per Santa Cecília

El passat dilluns 22 de novembre es va celebrar Santa Cecília, patrona de la música. En el marc d’aquesta celebració, al llarg de l’anomenada “Setmana de la música”, el col·legi Claret de Valls va dur a terme diferents tallers i activitats musicals.

El mateix dilluns 22, diada de la patrona, a la Llar d’Infants van realitzar una exposició d’instruments musicals fets a casa, i van gaudir d’un taller de cançons infantils i d’instruments de petita percussió, a càrrec d’una de les mestres de música de Primària, Maria Solé, que també els va tocar la flauta travessera. A partir d’aquí, tots els actes programats per la mateixa setmana es van haver de suspendre a causa de les inclemències climàtiques, i es van ajornar per la següent setmana.

Per això, dimecres 1 de desembre, els alumnes de 6è B, van anar a fer un taller a P3, on tots junts van cantar i ballar cançons infantils, i on els més grans van ensenyar a tocar instruments de petita percussió als més petits. Dijous 2, va ser el torn de la classe de 6è A, que va oferir una cantada de cançons i danses tradicionals catalanes infantils als infants de la Llar, i van acabar el repertori amb una nadala.

Per finalitzar la setmana de Santa Cecília, divendres 3 els alumnes de 5è i 6è de Cicle Superior van assistir a un cercle de percussió a càrrec d’en Gerard Mallorquí. En aquest cercle de percussió els alumnes han tocat instruments com djembes, timbals, shakers, esquellots, campanes… i amb ells han pogut expressar la seva creativitat i les seves emocions a través de la música.