Notícies

dimecres, 31 gener, 2018 - 13:30

Janna Torres, de 3r de CMP, guanya el Concurs de Dibuix de la Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya.

L’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya (ACPVC), va convocar el V concurs de dibuix infantil, per a nens i nenes de 6 a 12 anys de tot Catalunya, dividits en dues categories, una categoria A de 1r a 3r de primària, i una categoria B de 4t a 6è, establint-se tres guanyadors per a cada categoria. La participació ha estat molt nombrosa, i entre les dues categories hi ha hagut més de 500 participants.
En la Categoria A, la guanyadora ha estat la Jana Torres, de tercer, que ha obtingut el Primer Premi de Catalunya; i la Ona Fossas, de primer, i la Marina Terrado, de segon, han resultat finalistes. Els participants de tot Catalunya en aquesta categoria han estat 285, la qual cosa dóna més mèrit als premis obtinguts.
L’ACPVC és una associació cultural no lucrativa, constituïda per la integració voluntària de qualsevol entitat que organitzi un Pessebre Vivent.
Té com a finalitat la coordinació i promoció de les representacions de Pessebres Vivents. Porta a terme activitats encaminades a promoure el coneixement dels Pessebres Vivents i/o la relació entre ells. Forma part del Consell de l’Associacionisme Cultural, juntament amb la resta de federacions d’entitats culturals de Catalunya.
Enhorabona!!!!