Notícies

dimarts, 26 març, 2019 - 15:45

Lliurament dels diners obtinguts en la campanya d’apadrinament de l’Orgue de Valls.

Com a cloenda de la campanya "El Claret Suma Per l'Orgue de Valls", representants del Col·legi i de la Comissió Ciutadana que gestiona la campanya "Apadrina un tub" s'han trobat davant els alumnes del Centre per fer l'acte d'entrega dels diners que s'han recollit.

El Titular del Col·legi, P. Ramon Olomí ha explicat els motius pels quals el Centre s'ha fet seva la campanya vallenca, resumits en la implicació del Claret en la construcció d'una societat vinculada a la cultura, al respecte i a la història.

Mn. Joan Àguila ha agraït la iniciativa, els diners recollits i la participació de totes les famílies a través dels seus fills i filles. També ha encoratjat els infants a gaudir de la música en tots els seus àmbits i els ha animat a aprendre a tocar l'orgue i a conèixer-lo més profundament.

Acompanyats del Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Valls, en Marc Ayala, del Director del Col·legi, en Josep Fusté i de tots els alumnes de Primària d'Educació Infantil i una representació dels alumnes de Secundària, els protagonistes de l'acte han estat els infants que han fet entrega dels diners recollits en forma d'uns petits tubs que han anat omplint unes guardioles gegants durant les setmanes que la campanya ha estat activa.

Amb satisfacció s'ha fet constar que, amb les aportacions de les famílies i del Col·legi, s'ha aconseguit la quantitat necessària per apadrinar un tub petit de façana.

Ha estat un acte senzill i emotiu que ha permès fer evident el fet que, tal com diu el lema d'aquest curs: al Claret "Construïm vida"