Notícies

divendres, 17 novembre, 2017 - 16:00

Setmana de la Ciència. Xerrada de la Doctora en Química i exalumna, Anna Vallverdú, als alumnes de 6è de primària i 1r i 2n d'ESO.

Aquest matí, els alumnes de 6è, 1r i 2n d’ESO han gaudit de la conferència impartida per l’Anna Vallverdú, Doctora en Química i exalumna del col·legi.
Una xerrada molt agradable i amena en la qual ens ha fet avinent alguns dels seus records i experiències viscudes al col·legi que més tard l’han ajudat en la seva vida acadèmica i professional. Actualment l'Anna treballa a Montpellier (França), concretament a l'INRA (Institut National de Recherche Agronomique), i està a punt de tornar a casa nostra per treballar a la UB (Universitat de Barcelona).
A la segona part de la conferència, ha volgut fer avinent la importància dels estudis científics i, en concret el de la química, la seva especialitat, i ens ha explicat una mica en què consisteix el seu projecte de recerca basat en «la química dels aliments».
Tot i així ha insistit que per ser un bon científic, cal tenir uns amplis coneixements de la llengua i en especial el de les llengües estrangeres perquè sense aquest no és possible avançar en aquest camp.