Comunitat educativa

La nostra comunitat educativa

Aquest model d'educació cristiana exigeix que l'escola sigui una autèntica Comunitat Educativa. El conjunt d'estaments i persones que la formem ens integrem harmònicament a través d'una participació efectiva i d'una acció educativa coherent.

La Institució Titular -Missioners Claretians- és responsable d'expressar i donar continuïtat a aquells principis i criteris d'actuació que garanteixen la qualitat de l'educació cristiana que volem impartir.

Els alumnes i les alumnes són els primers protagonistes de llur formació, intervenen activament en la vida de l'escola segons les exigències pròpies de l'edat, i hi assumeixen responsabilitats proporcionades a la seva capacitat.

Els professors i professores juguen un paper decisiu en l'escola, ja que estan directament implicats en la preparació, realització i avaluació del Projecte Educatiu.

El personal d'administració i serveis presta una valuosa col·laboració acomplint funcions totalment necessàries per a la bona marxa del centre.

Els pares i mares, com a principals responsables de l'educació dels fills, participen activament en la vida de l'escola i li presten el seu suport, sobretot a través de l'Associació de Pares d'Alumnes.

La relació constant entre pares, tutors, professors i direcció de l'escola dóna fecunditat i coherència a l'acció educativa, i contribueix a assolir un bon nivell en la formació integral dels alumnes.

Background Image

Els blogs de primària

Primer, Segon, Tercer, Quart, Cinquè, Sisè
 • Treballem el Nadal a classe d'alemany

 • Acte de graduació de 4t d'ESO

  Fotos de l'acte de graduació dels alumnes que acaben l'ESO al col·legi aquest curs 2017-2018.

 • Portes Obertes de la Llar d'Infants 2018

  Us convidem a les portes obertes de la llar el proper dimarts dia 17, al matí a les 9.30 o a la tarda a les 15.30.

 • Jornades de Portes Obertes

  Us convidem a venir al col·legi per conèixer-nos els propers dies 10 i 15 de març

 • El servei de mitja pensió del Col·legi Claret de Valls

  El col·legi Claret de Valls disposa d'un servei de mitja pensió amb cuina pròpia. El menjar s'elabora cada dia durant el matí. També s'ofereix a l'hora de l'esbarjo la possibilitat d'adquirir un esmorzar saludable.

 • CATQR, el joc guanyador dels alumnes de 6è

  Reportatge de l'infok amb motiu de la participació dels alumnes de sisè del col·legi en el concurs Tísner de creació de jocs en català. Curs 2016-2017