Benvingut!
Curs 2016/17
Anar al correu GMAIL
SOCIAL SCIENCE 3r d'ESO
Dijous, 27 d'abril de 2017, 20:38
Els alumnes de Social Science de 3r d'ESO estan realitzant un treball en grup sobre la protecció del medi ambient. Després d'haver visualitzat la pel·lícula "The 11th hour", produïda i narrada pel l'actor Leonardo DiCaprio, els alumnes han de detectar tres problemes que afectin negativament el nostre entorn i plantejar tres solucions que siguin factibles. Ja s'han proposat idees ben enginyoses. A més tota l'activitat s'ha realitzat en anglès, l'idioma vehicular de l'assignatura.

socuaol

Anna Montalà, de segon d'ESO, classificada per la Final de Catalunya del FONIX 2017.
Dijous, 27 d'abril de 2017, 10:57
L’Anna Montalà Nolla, es va classificar per a la final nacional de Catalunya del “10è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya” (The FONIX 2017). El concurs està organitzat per International House i per la Fundació Catalana de l'Esplai.
L'Anna, de 2n de ESO, ha quedat classificada en primera posició, conjuntament amb una alumna de Cambrils, a la fase territorial del concurs celebrada a la ciutat de Tarragona el passat dissabte 25 de Febrer. Així doncs , el proper dissabte, 29 d'abril ha estat convocada per la prova final absoluta a Barcelona on competirà amb estudiants de tota Catalunya.
Aquest concurs té com a objectiu difondre l’ús de l’anglès entre els escolars de Catalunya i compta amb el suport de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel•lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans. La prova consisteix en qüestions basades en les diferents destreses de l'aprenentatge de l'anglès: comprensió de textos, vocabulari i expressió escrita.

fonix

Llibre-Forum de l'escriptor Fernando Lalana a 2n d'ESO.
Dimecres, 26 d'abril de 2017, 09:23

L'escriptor aragonès Fernando Lalana va fer una xerrada sobre els seus llibres, el món de la literatura i de la creació literària, als alumnes de segon d'ESO, que aquest any han llegit el seu llibre "13 Perros", una hilarant comèdia de detectius i un brillant homenatge al cinema negre i a les novel·les d'espies. Fernando Lalana va néixer a Saragossa el 1958, i ha estat guardonat amb el premi Barco de Vapor el 1982, i el Premio Gran Angular en tres ocasions. També ha estat Premio Cervantes Chico el 2010 i Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministeri de Cultura, el 1991, entre d’altres guardons i reconeixements a la seva prolífica carrera literària. Després de les preguntes que li han fet els interessats alumnes, l’autor els ha signat i dedicat el llibre que havien llegit i fins i tot ha dedicat al col·legi Claret, la seva darrera novel·la, publicada recentment, “El Matarife”.

Lalana

Sarah François, de 4t d'ESO, guanyadora en el Concurs de Relats Breus de Sant Jordi.
Dimarts, 25 d'abril de 2017, 09:58
El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Valls, Marc Ayala, va presidir dissabte l'acte de lliurament de premis del concurs de relats breus de Sant Jordi, que ha comptat amb la col·laboració de les Llibreries Adserà, Tram, Roca i Ditec de Valls. Enhorabona a la Sarah pel seu premi, i a la també alumna nostra de 4t d'ESO, la Mariona Escoda per la seva gran actuació musical en l'acte.

sarah

Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms