Benvingut!
Curs 2016/17
Anar al correu GMAIL
Nou espai pels nens i nenes de la Llar d'Infants durant el juliol.
Divendres, 23 de juny de 2017, 12:06
Degut al fet que en breu començaran les obres de l'ampliació de l'edifici del Parvulari, s'han adequat unes noves instal·lacions a l'edifici gran per als nens i nenes de la Llar que seguiran fent activitats durant el mes de Juliol.
Ha quedat molt bé, acollidor i pràctic per a tots.

juliol1

juliol2

La Llar d'Infants va fer una sortida a l'espai "Dia de Granja".
Dijous, 22 de juny de 2017, 11:40
Ahir a la Llar d’Infants, vam fer la sortida de final de curs, a l'espaI “Dia de Granja”, prop de Reus, en un entorn natural, amb diferents animals: galls, gallines, tortugues, conills, cavalls, pollets, oques, ànecs... Els monitors ens van guiar i ens van explicar com es deien, què menjaven, quins sorolls feien...
Fins i tot, amb la calor, ens vam poder refrescar una mica!
Esperem que passeu un bon estiu!

llar

Festa de final de curs dels alumnes de 3r d'ESO de l'assignatura de "Servei Comunitari" a la Residència Ballús.
Dijous, 22 de juny de 2017, 11:38
Durant aquest curs els alumnes de 3r d'ESO han cursat l'assignatura de Servei Comunitari, orientada a desenvolupar la competència social i ciutadana, en què l’alumne, amb la finalitat de millorar el seu entorn, realitza un servei a la comunitat, aplicant els seus coneixements, capacitats i habilitats, alhora que aprèn l’exercici actiu de la ciutadania. Per a fer-ho, durant tot el curs han anat a atendre els avis i àvies de la Residència Ballús, i avui n'han fet una festa de comiat...i han rebut un petit record/regal del servei que hi han fet durant l'any. Una bonica experiència.

Ballús

Acte de Graduació dels alumnes de 4t d'ESO del col·legi.
Dimecres, 21 de juny de 2017, 10:58
Ahir, 20 de juny, es va celebrar la festa de graduació de la promoció d’ESO d’aquest curs 2016-2017. L’acte es va fer a la Sala d’Actes del col·legi, amb la presència d’un nombrós públic , entre el qual hi havia familiars, amics, professors, i altres membres de la comunitat educativa.

A l’inici de l’acte, dos alumnes van presentar el funcionament i l’objectiu de l’acte dient que “els alumnes de 4t d’ESO ens acomiadem sent els més grans del centre del què ha estat la nostra casa durant gairebé tota la nostra vida”. La sala estava totalment ambientada, i amb una decoració adient.

Primer, l’alumna Ivet Gatell va llegir un escrit propi resumint els anys de convivència que han passat en el centre; després els assistents van poder veure un petit espectacle de dança i cançó, protagonitzat per la preciosa veu de la Mariona Escoda i els harmònics moviments de la Cristina Amat, simbolitzant l’esforç i el sacrifici que cal fer per reeixir tant en l’estudi com en les altres activitats paral·leles, siguin del caire que siguin.

Previ al repartiment de les orles, hi va haver unes paraules dels tutors del curs, la Júlia Recasens i l’Enric Miquel. Amb la presència afegida del director, Josep Fusté, i de la Cap d’Estudis, Teresa Novau, van desfilar, un a un, tots els alumnes que rebrien la graduació, i a continuació, després d’un emotiu text escrit i llegit per la Maria Tous sobre el què va significar el col·legi per a tots els alumnes, es va visionar un vídeo musical amb un recull d’imatges i moments inoblidables d’ells al llarg de la seva història al col·legi.

Un parlament del director, Josep Fusté, sobre els valors i principis que el centre transmet va cloure l’acte. Va remarcar el plus d’educació humanista que els alumnes han rebut per poder fer una societat millor, destacant que el més important és la formació de persones. Com a curiositat va dir que l’acte de graduació d’enguany, és justament el 75è que es fa al centre al llarg dels seus anys d’història.

La graduació de 4t marca un final d’etapa i l’inici d’una altra. Nous camins s’obren davant tots i cada un d’ells. Però la festa no es va acabar aquí, i va seguir al pati del col·legi, on tots els assistents i els alumnes van poder gaudir d’un refrigeri en un ambient distès i de companyia on compartir entre tots el moment, i també els molts records. Els alumnes de la promoció de quart d’ESO del curs 2016-2017 estaven graduats.

quart1

quart2

quart3


Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms