Benvingut!
Curs 2015/16
Anar al correu GMAIL
PROVA DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES A SISÈ DE PRIMÀRIA.
Dijous, 5 de maig de 2016, 11:25

Els nostres alumnes de sisè de Primària han fet, com tots els de la resta de Catalunya, les proves de competències bàsiques previstes pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El primer dia van fer les proves de Català i Matemàtiques, i el segon la d'Anglès i Castellà.


COMP 1

COMP 1

AVUI HEM FET LA FOTO OFICIAL DEL CURS.
Dimecres, 4 de maig de 2016, 14:44
Aquest matí s'ha fet la foto oficial d'aquest curs 2015-2016 de totes les classes del col·legi.

fo

MAITE RUÉ, TERCERA DE CATALUNYA A LA PROVA CANGUR DE RESOLUCIÓ DE PROBLEMES MATEMÀTICS. SIS ALUMNES MÉS DEL CICLE SUPERIOR I VUIT A TERCER D’ESO ENTRE EL 5% DE MILLORS PUNTUACIONS DEL PAÍS.
Dimarts, 3 de maig de 2016, 16:12

A mitjans del mes d’abril es va convocar la Prova CANGUR de Resolució de Problemes Matemàtics. Els alumnes de 5è i 6è de primària i de 3r d’ESO hi van participar.
A tot Catalunya s’hi van presentar uns 11500 alumnes de cinquè de Cicle Superior de Primària. D’entre ells, la Maite Rué va obtenir el tercer lloc de Catalunya entre els alumnes presentats d’aquest curs, i el Pau Güell va ser el 168.
A nivell de sisè, d’entre els aproximadament també 11500 presentats a tot el país, Guillem Ferré va quedar el 53è de Catalunya, i quatre alumnes més van quedar entre els 500 primers (Jordi Villalbí, Sergi Campano, Aina Mallorquí i Mar Figuerola).
I a tercer d’ESO, d’entre aproximadament 14300 presentats a tot el país, Sarah François i Eloi Martínez van quedar en 52è i 57è lloc respectivament a nivell de Catalunya, i sis alumnes més van quedar entre el 5% de millors puntuacions del país Charlotte Béjar, Àfrica Ferré, Arnau Garriga, Adrià Boyer, Marc Janssens i Ludovic Forés).

MAITE

cangurA SISÈ DISSECCIÓ D’UN COR GUIATS PER DOS PROFESSIONALS DE LA MEDICINA.
Divendres, 29 d'abril de 2016, 10:57

En motiu de l’estudi de la unitat del llibre de text de Medi Natural en què es veu i s’aprèn els òrgans i el funcionament de l’aparell circulatori, els alumnes de 6è de Cicle Superior de Primària, han viscut una experiència que segurament viuran mai més.

Els seus professors han organitzat una sessió pràctica on tots han tingut al seu abast un cor de porc i l’han pogut disseccionar, per poder veure les seves parts, el seu funcionament, la seca composició, com treballa, etc. Per poder comparar amb cors diferents, també n’han manipulat un de gall d’indi, molt més petit que l’anterior.

Per fer tot això han comptat amb la entesa i inestimable ajuda de l’Enric Villalbí, veterinari, i de la Elizabeth Tapia, metgessa de família, que els han donat tot tipus d’explicacions i han guiat als alumnes en l’experimentació feta i en la dissecció.


DIS 1

DIS 2

Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms