Benvingut!
Curs 2016/17
Anar al correu GMAIL
Els infants de la Llar experimenten amb la Pissarra Digital Interactiva (PDI).
Dilluns, 20 de febrer de 2017, 10:23
Els nens i nenes de la Llar d'Infants han tingut un primer contacte amb les pissarres digitals interactives del Parvulari.
Ha estat molt interessant i els nens han gaudit molt d'aquesta l'experiència tan novedosa per ells.

pdi

PLA ANUAL 2016-2017. Objectius Prioritaris. 8. Millorar el funcionament de l'atenció a la diversitat.
Dilluns, 20 de febrer de 2017, 08:50
L'atenció a la diversitat ha de ser l'eix vertebrador de l'activitat docent perquè tots els alumnes han de participar de la vida de l'aula. L'organització del nostre col·legi vol prioritzar l'atenció a la diversitat. D'aquesta manera podrem oferir els ajuts i els suports necessaris que facilitin l'accés als aprenentatges i el domini de les competències bàsiques a tots els nostres alumnes.

lect

Alumnes de 6è de Primària i de 1r d'ESO a la TARRACONADA.
Divendres, 17 de febrer de 2017, 10:08

Alumnes de sisè de primària i de primer d’ESO van viatjar a la ciutat de Tarragona per participar a la “TARRACONADA”, un Projecte pilot col·laboratiu, multicompetencial i interdiscipinar de georeferenciació i tecnologia mòbil adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària i secundària, perquè els alumnes de les comarques tarragonines coneguin Tarragona i aprenguin a moure’s i descobrir la ciutat. L’activitat, es presenta en forma de joc. Un cop allí, es van desplaçar pels punts d’interès de la ciutat que figuren als targetons que els seus professors els van repartir. Aquests punts feien referència a monuments, espais industrials, culturals o de lleure de Tarragona i en arribar-hi duien a terme diferents accions i activitats didàctiques “in situ”, així com el desenvolupament d’un treball de recopilació i publicació posterior sobre la ruta que els havia tocat recórrer i preparar. Amb l’ajuda dels mitjans clàssics (targetes, mapes..) i amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, codis QR, realitat augmentada, realitat virtual, imatge-vídeo 360…), localitzaven els punts i creaven la seva ruta.

Aquesta és una experiència que enguany es va desenvolupar en vàries ciutats de l’estat el 16 de Febrer (coincidint amb el BCN Mobile World Congress) i amb la participació simultània de centres de primària i secundària del Tarragonès, Baix Camp, Alt Camp i Baix Penedès.

tarraco


A P4 treballen ELS OFICIS, en un nou centre d'interès.
Dijous, 16 de febrer de 2017, 11:28

Durant les primeres setmanes d'aquest segon trimestre, els nens i nenes de P4 treballen el centre d'interès ELS OFICIS. Fa dies van començar a rebre visites de pares i familiars o amics dels alumnes que vénen a mostrar i explicar el seu ofici. El primer va ser un Capità de vaixell de la marina mercant, amic d’una de les famílies de P4, que va explicar la seva tasca i experiència en vaixells de càrrega i transport, així com anècdotes i històries diverses. També va mostrar el seu uniforme, indumentària, i el per què era com era, i instruments molt útils en el seu ofici. Altres visites que van rebre a P4 van explicar altres feines i oficis, com la producció de paper des del moment que comença fins que està preparat al magatzem a punt per repartir cap a les botigues i centres comercials. Van acabar fent una guerra de papers; la feina de l’infermer; la feina i la responsabilitat del Policia Local; la tasca curosa d’una fisioterapeuta; els secrets d’un fotògraf, en què es barreja la feina i l’art; i la responsabilitat de dues metges.

A part de les visites rebudes, els nens i nenes també han fet visites exteriors per conèixer diversos oficis, així, han visitat una gran superfície comercial; la consulta d’un dentista i les classes grans del col·legi. Les visites acabaran a final de mes amb l’anada al Parc de Bombers de Valls. Tot plegat ha estat una forma molt diferent d’aprendre i molt vivencial i enriquidora.

dentista

fotògraf

policia

super


Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms