Benvingut!
Curs 2015/16
Anar al correu GMAIL
EL PARVULARI RECULL EL GUARDÓ COM A GUANYADOR DEL PREMI NATURA DE L'I.E.V.
Divendres, 27 de maig de 2016, 11:54
Dimecres a la tarda es va fer entrega als alumnes de Parvulari i a les mestres el guardó corresponent com a guanyadors del PREMI NATURA que organitza l'IEV. L'acte es va fer al pati de Sant Roc, i va acabar amb un berenar de coca i xocolata. FELICITATS A TOTHOM, ALUMNES I MESTRES DE PARVULARI per tana feina, i tan ben feta.

premi 1

premi 2

premi 3

MAITE RUÉ RECULL EL PREMI CANGUR DE MATEMÀTIQUES.
Dijous, 26 de maig de 2016, 13:00
Aquest dimecres 25 a les 6 de la tarda, a la sala Arnau de Vilanova de l'Hotel Campus situat al complex de la UAB, s'ha celebrat l'acte d'entrega de premis de les proves Cangur. La Maite Rué Llorach de 5è de primària, que va quedar 3a ex-aequo amb 10 nens més d'altres centres de Catalunya, i mig centenar més d'alumnes premiats de la resta de categories, han assistit a l'acte que presidien l'Honorable Senyora Meritxell Ruiz i Isern, consellera d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Excm. i Mgfc. Sr. Ferran Sancho, rector de la UAB, i el Sr. Joan Domènec Ros, president de l'IEC. La Maite ha recollit un diploma i el seu premi després d'escoltar els parlaments de les autoritats. També hi ha hagut uns minuts musicals amb la interpretació de fragments d'òpera i cançons tradicionals.

campus

LES COLÒNIES DE CINQUÈ A LA GUÀRDIA DE NOGUERA JA ESTAN EN MARXA.
Dimecres, 25 de maig de 2016, 20:11
Primer dia que es va completant a La Guàrdia de Noguera, a les COLÒNIES DE CINQUÈ, després d'una extraordinària caminada des del Castell de Mur, on hem visitat el propi castell i l'església de Sta Mª de Mur, fent la baixada per la muntanya, passant per la torre de Guàrdia, admirant el paisatge, coneixent herbes aromàtiques i remeieres, amb alguna caiguda de cul i arribada a la casa, on ens espera el relax, el sopar i un joc de pistes.

mur 1

mur 2

LES NENES I NENS DE 3r. A i B van anar ahir a l´AJUNTAMENT DE VALLS.
Dimarts, 24 de maig de 2016, 11:57
Els havia de rebre el senyor alcalde, però el divendres ja va avisar que li havia sorgit una qüestió d´última hora i no ens podria atendre. Ens va atendre, molt amablement, el regidor Sr. Solé. Primer ens va explicar què era la Sala de Plens i quins eren els vallencs il:lustres que hi havia representats en els diferents quadres que hi ha a la sala. Després el senyor Solé va respondre unes preguntes que ja portàvem preparades i altres que van sorgir durant la visita.

ajuntament

Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms