Benvingut!
Curs 2016/17
Anar al correu GMAIL
ELS PROJECTES DEL NOU CURS (1): PROJECTE SOCIOEMOCIONAL A PRIMÀRIA.
Divendres, 23 de setembre de 2016, 11:24

Després d’uns anys d’experimentació al segon cicle d’Educació Infantil (Parvulari), aquest curs es vol implantar a tota la Primària un projecte basat en un seguit d’activitats socioemocionals per potenciar la convivència, clima i implicació de grup.

L’objectiu principal és educar emocionalment els infants, treballant les habilitats intrapersonals i interpersonals a través del desenvolupament de les competències emocionals. És a dir, que cada nen/a prengui consciència de quines són les seves emocions en situacions determinades i les sàpiga comprendre, expressar i regular de forma apropiada.

Seran els tutors/es els que plantejaran als alumnes les diverses activitats i proporcionaran les eines relacionades a desenvolupar l’autoestima, la gestió d’emocions i sentiments, l’empatia i la resolució positiva de conflictes.

La intenció és que els objectius i l’acció es vagin integrant en la quotidianitat educativa de manera natural, ja que el projecte vol esdevenir una acció educativa permanent.

EMOCIONS 001


EMOCIONS 2
ENGEGAT EL PROJECTE DE PLÀSTICA DEL NOU CURS AL PARVULARI.
Divendres, 23 de setembre de 2016, 11:00
Els nens i nenes de P5, han començat a treballar el projecte de plàstica, que aquest any és sobre les textures. Primer han manipulat tos els objectes que han portat de casa, provinents de la natura: petxines, fulles, pedres, flors, cargols....I posteriorment ho han estampat amb pintura.

p5 1

P5 2

LES NENES I NENS DE PARVULARI GAUDEIXEN DEL SEU NOU ESPAI DE JOCS.
Dijous, 22 de setembre de 2016, 10:37

pati 1

pati 2

CAP DE SETMANA DE TROBADES D'EXALUMNES DEL COL•LEGI.
Dimecres, 21 de setembre de 2016, 11:33

El cap de setmana passat, dos grups d’exalumnes del col·legi van fer la seva trobada, concretament les promocions que van acabar el Batxillerat els anys 1974 i 1976.

La promoció de 1974 va fer la seva quarta trobada, i la de 1976 la primera.

Les dues van ser unes trobades especialment emotives després de tants anys, on les anècdotes i els records van fluir fins a desbordar-se.

Gràcies a tots ells per formar part de la història del col·legi i per la voluntat de seguir formant-ne part.

1974

IV Trobada de la Promoció 1973-1974.

1976

I Trobada de la Promoció 1975-1976.


Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms