Benvingut!
Curs 2014/15
Anar al correu GMAIL
PARTICIPACIÓ DELS QUATRE ALUMNES DE SEGON D'ESO, A LA SEGONA FASE DEL CONCURS "FEM MATEMÀTIQUES".
Divendres, 17 d'abril de 2015, 08:35
Aquest dimecres dia 14 els alumnes de 4t d'ESO Charlotte Bejar, Àfrica Ferré, Pau Marquès i Geda Requena, van desplaçar-se a Alcanar per participar en la XXI edició del concurs Fem Matemàtiques.
La jornada començava a les 9, al Centre Cívic d'Alcanar. Després d'esmorzar i explicar el funcionament de la jornada va tenir lloc la prova ràpida, en què els diferents grups d'estudiants havien de resoldre 10 petits problemes, essent el guanyador el que ho feia en menys temps. Seguidament ens vàrem desplaçar a la plaça de l'església on va tenir lloc la prova pràctica. Els grups havien de resoldre 3 problemes matemàtics relacionats amb l'entorn on es trobaven: les escales de la plaça, la façana de l'Església, el campanar, el plànol d'Alcanar...
A la una del migdia, i abans de dinar, vàrem tenir una actuació de màgia i a la tarda ens vam desplaçar fins a l'institut Sòl-de-Riu d'Alcanar per fer la prova individual, que donarà accés a la fase final del concurs que es realitzarà a Vic. El dia es va cloure amb l'entrega de premis (en aquesta ocasió no en vam aconseguir cap) i el retorn a Valls, on vam arribar a 2/4 de 9 del vespre.

mats

ARNAU SABATÉ , DE PRIMER D'ESO, A LA FINAL DEL FONIX DE CATALUNYA.
Dimecres, 15 d'abril de 2015, 11:36
L'alumne Arnau Sabaté Batalla de 1r ESOA ha quedat classificat per a la final del concurs d'anglès FONIX.
Ha quedat primer de la província de Tarragona.

ARNAU

Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms