Benvingut!
Curs 2016/17
Anar al correu GMAIL
DURANT TOT EL DIA, MÚLTIPLES ACTIVITATS EN EL NOSTRE "ENGLISH DAY 2016".
Dilluns, 5 de desembre de 2016, 16:20
S'han fet activitats molt diverses. Aquest any hi ha hagut moltes variacions i la utilització dels dispositius mòbils i els ordinadors, i l’ús d’aplicacions en línia que impulsen l’ús d’aquest idioma, ha estat primordial. Tots els cursos han seguit un programa d’activitats, algunes de les quals han estat tutoritzades pels alumnes grans d’ESO a les classes d’Infantil i Primària.
L’estrella de tot el dia ha estat la filmació d’un “Mannequin Challenge”, dirigit pels alumnes de 4t d’ESO, i amb la participació de tots els alumnes del centre, des dels de la Llar d’Infants fins als més grans.
Segons l’edat de l’alumnat s'han fet activitats com karaokes; bingos; visualització de curtmetratges; jugar al “kahoot” (programa online sobre preguntes de gramàtica); el conte/cançó teatralitzat “The Lion Hunt”; exercicis als ordinadors; gimcana amb preguntes sobre cultura anglesa utilitzant dispositius mòbils per desxifrar “Codis QR”; “Christmas Songs” amb els més petits d’Infantil per part dels més grans de 4t d’ESO; jocs tradicionals i moltes activitats més.

ed1

ed2

ed3

ed4

ed5

ENGLISH DAY!
Dilluns, 5 de desembre de 2016, 12:38

ED1

LES EXTRAESCOLARS D'AQUEST CURS (3). TEATRE MUSICAL.
Divendres, 2 de desembre de 2016, 15:11
L’activitat extraescolar de “TEATRE MUSICAL” està enfocada a la participació d’alumnes de primària, aquest curs s’hi han apuntat 37 alumnes, entre nens i nenes, amb una majoria de nenes, de segon de primària fins a sisè. L’activitat està dirigida per l’Eva Cabré i la Teresa Reverté. Com cada any preparen la versió lliure d’un espectacle musical de renom, adaptat a les característiques dels nens i nenes que participen en el taller. Enguany posaran en escena la versió lliure del musical de la Companyia Dagoll Dagon, “Historietes”, estrenada l’any 1993.

musical1

musical 2

QUATRE ALUMNES REBEN EL “PREMI DOLORS VIVES RODON” PEL SEU TREBALL DE RECERCA.
Dijous, 1 de desembre de 2016, 10:42
En un acte celebrat a l’Ajuntament de Valls, i presidit per l’alcalde de la ciutat, Albert Batet, quatre alumnes que feien 4t d’ESO el curs passat en el col•legi, van rebre el primer premi per a activitats de diferent format basades en estudis de dones, de gènere i d’igualtat. Les alumnes premiades van ser Núria Pascual, Laura Palau, Marina Tondo i Judith Ujaque pel seu treball de recerca “Actuem en contra de la violència de gènere”, dirigit i tutoritzat per la professora Sònia Panal.

premi

Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms