Benvingut!
Curs 2015/16
Anar al correu GMAIL
FINALITZA EL CURS DE FORMACIÓ EN EL CARÀCTER PROPI CLARETIÀ (III PROMOCIÓN DE IDENTIDAD CARISMÁTICA I ESPIRITUALIDAD PROFESORES NIVEL MEDIO) que les mestres Montse Besora i Laia Gavaldà han estat fent a Madrid aquesta setmana.
Divendres, 27 de novembre de 2015, 12:55
madrid

LES CLASSES DE P4 FAN UNA SORTIDA A L’AQUARIUM.
Dimarts, 24 de novembre de 2015, 10:36

Per tal de complementar el treball realitzat a classe durant les darreres setmanes, sobre el centre d’interès de "Els Peixos", les dues classes de P4 del col·legi Claret van fer una sortida i una visita tant adequades com a l l'Aquàrium de Barcelona.

La finalitat era observar tots aquells animals que havien vist en imatges a la classe, tots aquells peixos i animals marins, però ara en el seu hàbitat. Observar i recordar aspectes morfològics treballats a l'aula i ampliar els coneixements i vocabulari d'una manera vivencial, i sensibilitzar-los pel respecte pel medi natural i la seva conservació.

La visita es va dividir en tres parts, en primer lloc van realitzar una visita guiada, cada grup classe amb un monitor, i van anar veient totes les sales previstes prèviament i rebent les explicacions pertinents de la forma més adequada i entenedora possible; seguidament tots els nens i nenes van passar a fer un taller-teatre, titulat "Per què sóc com sóc", en el qual els infants van poder observar i identificar algunes característiques morfològiques i fisiològiques d’alguns animals marins; i finalment, després de dinar, van poder fer una visita a la resta d’instal·lacions lliurement.

Una jornada lúdico-educativa que recordaran durant molt de temps, i que els va servir per aprendre a aprendre, i aprendre a respectar l’entorn marí i els éssers vius que l’habiten.

aquarium 1

aquarium 2


Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms