Benvingut!
Curs 2016/17
Anar al correu GMAIL
Us animem a participar a la Marató de Donants de Sang DEMÀ, al Centre Cultural Municipal de Valls. (Cartell gegant fet a Cicle Inicial )
Dimarts, 21 de març de 2017, 13:29

sang

Com indica la decoració primaveral de la Llar d'Infants, la PRIMAVERA ja ha arribat. BENVINGUDA PRIMAVERA!!!!!!!!!!!!
Dilluns, 20 de març de 2017, 18:51

primavera

Matinal d’innovació i experimentació TAC al col•legi.
Dilluns, 20 de març de 2017, 16:48
Fa dos dissabtes, coincidint amb la Jornada de Portes Obertes, i organitzat pel professor Josep M. Duch i la seva extraescolar “TAC” (Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement) es va fer una matinal, oberta a tothom, d’innovació, experimentació i recerca d’aparells i noves tecnologies, que fa poc eren el futur i ara ja són un veritable present.
Durant la jornada, els alumnes que hi van venir van poder projectar i dissenyar peces a l’ordinador, que després podran imprimir a l’impressora 3D; van poder interactuar amb el “kahoo”, una aplicació amb suport de dispositius mòbils en els quals els alumnes creen i resolen qüestions que ells prèviament han creat; van enlairar drons, van fer moure petits robots fins a fer-los fer el què se’ls indicava des d’una tauleta, com per exemple el Pro-Boot, un cotxe que ha de circular per on l’usuari li indica mitjançant els paràmetres que utilitzi i així dibuixar les figures geomètriques demandes; els més petits van poder interactuar amb el “beep-bop”, un petit robot que l’infant ha de saber dirigir, dins una quadrícula, al lloc indicat prèviament, i van també poder experimentar, a partir d’un visor, la “realitat virtual”. Destacar també la presència de nombrosos pares que no tan sols van ser-hi presents, sinó que van gaudir de l’experiència amb els seus fills i filles. Una matinal que no sols va valdre la pena, sinó que va mostrar el seguir a camí i va demostrar que allò que era tan remot, actualment ja és una realitat en el món de l’ensenyament també.

TAC1

Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms