Benvingut!
Curs 2016/17
Anar al correu GMAIL
MILLORES (6) LA SALA DE PSICOMOTRICITAT DEL PARVULARI.
Dilluns, 23 de gener de 2017, 08:20
En aquest inici de curs s'ha anat remodelant la Sala de Psicomotricitat del Parvulari, en els baixos de l'edifici, modernitzant-la,actualitzant-la i adaptant-la a les necessitats que, aquesta important activitat, comporta en els més petits. És un espai ampli, dividit en tres àmbits diferents, plens de vida i color, on els nens i nenes gaudeixen de l'activitat de psicomotricitat amb total comoditat i amb tots els elements que la fan possible.

sALA 1

sALA 2

Sala 3

TREBALLANT DE FORMA COOPERATIVA I LÚDICA. CLASSE DE CASTELLÀ DE 4t CMP.
Divendres, 20 de gener de 2017, 10:01
Una audició s'escolta tres vegades. Els diferents equips estan formats per cada 4 membres. Cada membre de l'equip ha de contestar una pregunta que prèviament se li ha assignada i mentre dura l'audició, ha de prendre nota d'allò que creu oportú per contestar la pregunta. Si l'encerta suma un punt per l'equip. Hi ha una cinquena pregunta que s'ha de fer grupal, on tothom exposa el seu punt de vista i s'arriba a una conclusió després de dos minuts de debat intern i on cada membre exerceix la seva funció (potaveu, secretari, coordinador i ajudant). Si un membre de l'equip té dubtes té un minut per demanar ajut als seus companys.
Al final del trimestre guanya l'equip que ha tret més punts. Els equips es renoven cada trimestre. En canvi, els punts obtinguts individualment es mantindran durant tot el curs.

cast4

LA MÚSICA QUE SONA PER ENTRAR A CLASSE NO ÉS UNA MÚSICA QUALSEVOL.
Dijous, 19 de gener de 2017, 09:12
Des de principi de curs heu pogut comprovar que la música que sona per megafonia a Col•legi, cada matí i cada tarda, no és una música qualsevol. La peça principal és l’anomenada “Hear the World”, de Martin Kirchberg. Es tracta d’una peça composta expressament per a la Hear The World Foundation, la qual es dedica a proporcionar audiòfons a persones necessitades d’arreu del món.
Des de l’Equip de Pastoral es va escollir que sonés aquesta cançó perquè il•lustra perfectament el lema que el Claret de Valls té aquest curs: “Escoltar el món des del cor”. Tot i que ESCOLTAR no és el mateix que SENTIR, la poesia de la cançó ens permet fer més evident l’objectiu del lema.
A més, gràcies a la col•laboració d’alguns alumnes d’ESO, hem pogut ampliar el repertori de cançons que també presenten els valors de l’escolta, la solidaritat, l’amistat o la implicació en la millora de la societat i les hem anat sentint, setmana darrera setmana, en un mix amb la cançó principal.
Hem volgut que la mostra fos en diversos idiomes, per tal de fer més gràfic el “món” que volem escoltar: diversitat de races, cultures, religions, llengües, capacitats i necessitats.

Si us interessa, disposeu del vídeo a la plataforma Youtube https://www.youtube.com/watch?v=j9UNmTVHC6M . Us recomanem que n’escolteu una versió modificada on podem comprovar les dificultats auditives de persones amb discapacitat https://www.youtube.com/watch?v=it4ZjKQ2WMQ.

Confiem que la iniciativa us hagi cridat l’atenció i us hagi agradat.

hear

OBSERVANT EL FRED HIVERNAL QUE TENIM AL DAMUNT.
Dimecres, 18 de gener de 2017, 11:34
La canalla observant el gruix de glaç que s'ha format a la bassa del jardí. Tot un fenomen per ells!

bASSA

Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms