Benvingut!
Curs 2014/15
Anar al correu GMAIL
XERRADA DE L'ESCRIPTOR FERNANDO LALANA A SEGON D'ESO
Dimarts, 24 de març de 2015, 10:30

L'escriptor aragonès Fernando Lalana va fer una xerrada sobre els seus llibres, el món de la literatura i de la creació literària, als alumnes de segon d'ESO, que aquest any han llegit el seu llibre "13 perros", una hilarant comèdia de detectius i un brillant homenatge al cinema negre i a les novel·les d'espies. Fernando Lalana és nascut a Saragossa el 1958, i ha estat guardonat amb el premi Barco de Vapor el 1982, i el Premio Gran Angular en tres ocasions. També ha estat Premio Cervantes Chico el 2010 i Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministeri de Cultura, el 1991, entre d’altres guardons i reconeixements a la seva prolífica carrera literària.

lalana


QUATRE ALUMNES DEL COL•LEGI, PREMIATS EN EL CONCURS DE DIBUIX DE SETMANA SANTA 2015.
Divendres, 20 de març de 2015, 17:51
Un any més, el Concurs de Dibuix de Setmana Santa ha estat tot un èxit, i ha comptat amb un total de 784 dibuixos de nens i nenes entre cicle inicial i segon d’ESO.
Hi havia quatre categories, amb dos premiats per cadascuna, i el col•legi ha recollit la meitat dels premis atorgats.
En la categoria de Cicle Mitjà, el primer premi ha estat per Mar Barberà Vives, de tercer ; en la categoria de Cicle Superior, el primer premi ha estat per Clàudia Sànchez Fabra, de cinquè, i el segon per Arnau Roig Jové, de sisè; en la categoria de primer cicle d’ESO, ha obtingut el primer premi Mariona Escoda Cendra, de segon d’ESO.
L’entrega de premis va tenir lloc el passat divendres a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Valls.

ss1

ss2

ss3

ss4

Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms