Benvingut!
Curs 2016/17
Anar al correu GMAIL
PRIMERA SORTIDA CULTURAL DELS CURSOS D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA.
Dissabte, 22 d'octubre de 2016, 10:32
Tots els cursos de Secundària van fer, ahir divendres, la primera sortida cultural del curs.
Els de Primer d'ESO van anar a Vic, on van visitar diversos indrets de la ciutat i l'església i la cripta on és enterrat Sant Antoni Maria Claret; els de Segon van anar a fer una ruta pel patrimoni arquitectònic i modernista de Reus: els de Tercer van anar a les coves de Benifallet, el riu Ebre i al castell de Miravet; i els de Quart van visitar el Castell de Montjuïc i el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

vic

reus

miravet

mnac

CERCAVILA DEL BESTIARI INFANTIL I ESCOLAR DE SANTA ÚRSULA.
Dissabte, 22 d'octubre de 2016, 10:13
Un any més, i ja en van 16, el col·legi ha participat en la Cercavila de Bestiari Infantil i Escolar de Santa Úrsula. Hi han anat els alumnes que voluntàriament han volgut de Cicle Mitjà i Superior de Primària, que han estat molts. La cercavila ha acabat una mica mullada i passada per aigua per la pluja que ha caigut, però per la canalla ha valgut la pena!

cerca 1

cerca 2

CELEBRACIÓ DE SANT ANTONI MARIA CLARET A PRIMÀRIA.
Divendres, 21 d'octubre de 2016, 13:49
Diversos actes s'han fet avui per celebrar la festivitat del patró del col·legi, i el primer de tots ha estat una missa celebrada al Santuari del Lledó. Hi han assistit totes les classes de primària, coordinada per l'Equip de Pastoral i celebrada pels pares Xavier Maria Piquer i Joan Font Gumfaus.
Després de la missa tothom ha pogut gaudir d'una boníssima xocolatada amb melindros al pati del col·legi. Com sempre era molt bona i ha estat del gust de grans i petits.
Finalment, i abans de les activitats lúdiques de la tarda, s'ha fet la primera sessió d'aquest curs dels anomenats "Padrins lectors", en què els alumnes més grans apadrinen un alumne més petit amb el qual parlen, i expliquen els contes que ells mateixos han triat per ells i els regalen un dibuix (2n de CIP) o un punt de llibre (CMP i CSP).

claret1

claret2

claret3

EL PETIT HORTET DE LA LLAR D'INFANTS JA ESTÀ EN MARXA!
Divendres, 21 d'octubre de 2016, 09:38
Un cop finalitzada l'adaptació, els nens i nenes de la Llar ja hem posat en marxa el nostre petit hortet.
De moment hi hem plantat enciams, cebes i coliflors. Tenim moltes ganes de veure-ho créixer!!

hortet 1

hortet 2

Per veure notícies anteriors visiteu claretvalls.cat


 

Benvingut

Nom Cognoms