Notícies

dimecres, 21 novembre, 2018 - 11:00

Creació i primera trobada de la Comissió pel Projecte Xarxa de Centres per la Igualtat.

Aquest dimarts s’ha creat i reunit, per primera vegada, la comissió pel projecte «xarxa de centres per la igualtat».

Una comissió formada per alumnes de 2n i 3r ESO i dues professores, una de primària i una de secundària en la qual es treballarà, entre d’altres, aspectes com el reconeixement de les potencialitats individuals de tots els alumnes, independentment del seu sexe, per així afavorir la igualtat real d’oportunitats i corregir les discriminacions i valorar les diferències enriquidores dels dos sexes.

La coeducació proporcionarà a tota la comunitat educativa estratègies per modificar les relacions de poder, d’abús i de limitacions estereotipades per a cada gènere amb l’objectiu d’esdevenir veritables agents de transformació.

I, d’aquesta manera, ajudarà al col·legi a prevenir la violència masclista i la LGTBIfòbia, per reduir conductes de risc i facilitar la detecció prematura de relacions abusives.

 

També s’han acordat els detalls per l’activitat que es durà a terme el divendres dia 23 de novembre dins el marc del «Dia internacional contra la violència de gènere» en el qual l’alumnat de 4t ESO, juntament amb els membres de la comissió, participaran en l’acte oficial organitzat a la Plaça del Blat de Valls.