Notícies

dijous, 8 març, 2018 - 21:00

Els alumnes de 6è de CSP han participat en el Projecte mEdu Tarraco.

Els nens i nenes de sisè de primària han anat a la ciutat de Tarragona per participar en el Projecte col•laboratiu, multicompetencial i interdiscipinar de georeferenciació i tecnologia mòbil “mEdu Tarraco”, adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària i secundària. 
Un projecte ideat perquè els estudiants coneguessin la ciutat de Tarragona mitjançant la tecnologia mòbil i la georeferenciació. Gràcies a aquesta experiència, els alumnes van aprendre a utilitzar les tecnologies mòbils, conèixer els indrets més característics de Tarragona i gaudir d’activitats didàctiques.
L’objectiu va ser convertir Tarragona en un gran tauler per on els alumnes de les comarques tarragonines es movien, coneixien la ciutat i aprenien a descobrir-la. L’activitat, es va presentar en forma de joc. Els alumnes es van desplaçar pels punts d’interès de la ciutat, que feien referència a monuments, espais industrials, culturals o de lleure de Tarragona, i en arribar-hi, duien a terme diferents accions i activitats didàctiques, així com el desenvolupament d’un treball de recopilació i publicació posterior sobre la ruta que els havia tocat recórrer i preparar. Amb l’ajuda de les darreres tecnologies localitzaven els punts i creaven la seva ruta.
Hi han participat més de 700 alumnes de 18 centres de primària i secundària del Tarragonès, Baix Camp i Alt Camp.