Notícies

dissabte, 16 juny, 2018 - 10:00

Festa de GRADUACIÓ dels alumnes de 4t d'ESO.

Ahir es va fer la festa de graduació de la promoció d’ESO d’aquest curs 2017-2018, la 74ª promoció d’alumnes en la història del col•legi, com va remarcar el director del centre, Josep Fusté, en el seu parlament. L’acte es va fer a la Sala d’Actes del col•legi, amb la presència d’un nombrós públic , entre el qual hi havia familiars, amics, professors, i altres membres de la comunitat educativa.
Va celebrar-se que els alumnes de 4t d’ESO acabaven tota una educació obligatòria en el centre, la majoria des de ben petits fins arribar al final de l’Educació Secundària. Per això, a més d’un acte familiar, fins i tot íntim, emotiu i molt bonic, va ser l’ocasió per recordar el seu pas pel col•legi, reviure alguns dels bons moments viscuts i agrair a tothom, professorat de totes les etapes, familiars i amics, l’ajuda rebuda durant tots aquests llargs anys.

A l’inici de l’acte, quatre alumnes van presentar el funcionament i l’objectiu de l’acte, i a continuació van donar la benvinguda de la Cap d’Estudis de Secundària, Teresa Novau, que es va dirigir a tots els assistents. Seguidament es va poder veure un petit muntatge audiovisual recordant el pas de tots els alumnes graduats pel col·legi al llarg del temps, amb imatges que ho abraçaven tot, des del Parvulari, passant per la Primària i fins l’actualitat.

Després els assistents van poder veure música en directe, quan dos alumnes, l’Albert Cañadilla al piano, i l’Arnau Huerta al violí, van tocar una peça de Tchaikovski. Seguidament es va demanar l’assistència del director, Josep Fusté, la Cap d’Estudis d’ESO, Teresa Novau, i els dos tutors del curs, Sònia Panal i Josep Viader, per començar el lliurament d’orles als alumnes.

Un a un van passar tots els alumnes per l’escenari per rebre l’orla corresponent, i a continuació, després d’un altre moment de música en viu protagonitzat per l’Albert Cañadilla al piano i la Cèlia Moncosí a la flauta travessera, interpretant la famosa Al·leluia de l’autor canadenc Leonard Cohen, dues alumnes, la Laia Bonet i la mateixa Cèlia Moncosí, van llegir una carta de comiat. La lectura  d’un poema per part de l’Helena Banús, va cloure la seva intervenció.  

Un parlament del director, Josep Fusté, sobre la història, els valors i els principis que el centre ha transmès als alumnes durant aquests anys, desitjant-los que els aprofitin i tinguin un bon i gran futur, va cloure l’acte.

La graduació de 4t marca un final d’etapa i l’inici d’una altra. Nous camins s’obren davant tots i cada un d’ells. Els i les alumnes de la promoció de quart d’ESO del curs 2017-2018 estaven graduats.