Notícies

dimarts, 10 abril, 2018 - 10:45

Una nova edició de les Estones en Família a P2 de la Llar d’Infants.

La setmana abans de Setmana Santa, van venir a la Llar la mare de l’Àlex i la mare de la Keilah de la classe dels Cargols. Ja que tota la setmana vam estar preparant la Pasqua, ens van venir a fer una activitat relacionada en el tema. 
Com el pare de la Keilah és alemany, ens van voler explicar com es celebrava la Pasqua a Alemanya. El conill de Pasqua és un dels símbols de la Setmana Santa, sobretot en els països anglosaxons, on és molt típic regalar ous de Pasqua. Fins i tot és comú decorar-los i amagar-los perquè els nens i nenes els trobin. Tot un esdeveniment.

Les dues mares van plantejar aquest joc als nens i nenes de P2, i va consistir en que els nens havien de trobar els ous que havia anat deixant el conill, i vam anar al jardí dels nens grans a buscar-los. Havíem de trobar una bosseta amb un ou dur i xocolata, n’hi havia una per cada nen! Un cop vam trobar-les totes, vam anar cap a la classe i vam pintar tots els ous durs de colors diferents, i també ens vam poder menjar la xocolata que hi havia dins la bosseta. Ens ho vam passar pipa!

A més a més, ens van portar tres ous ben grans que eren d’estruç. Els vam decorar amb pintura i amb gomets. 
Moltes gràcies per passar una bona estona amb nosaltres, va ser una tarda molt divertida!