Notícies

Treballant el sentit del gust a la Llar d'Infants.
divendres, 29 setembre, 2017 - 15:45 Llar d'infants

Ahir, a la Llar d'Infants, vam treballar, amb els nens i nenes, el sentit del gust. Per fer-ho, vam fer un suc de taronja, que per molts va ser un gust nou i desconegut! Al final, alguns van tastar també algunes taronges naturals. Una bona experiència i un bon aprenentatge sensorial.

Llegir més
Desenvolupament dels Objectius del Pla Anual. 2 Adaptar la metodologia de treball i avaluació tenint en compte els criteris de la nova normativa de primària i secundària.
divendres, 29 setembre, 2017 - 11:00 Acte acadèmic

L’avaluació per competències suposa situar l’alumne com a protagonista del seu aprenentatge i l’ajuda a ser més competent. La nova normativa es basa en les competències bàsiques fixades al currículum i té com a objectiu fer que els alumnes no només tinguin els coneixements sinó també les destreses...

Llegir més
Els nens i nenes de P4, no vénen de l'hort, sinó que hi van.
dijous, 28 setembre, 2017 - 18:45 Parvulari

Els alumnes de P4 hem anat a l'hort a plantar faves, cols, bròquils i escaroles. En tindrem cura tot el trimestre i veurem tot el cicle de l'hortalissa.

Llegir més
Tres practicants a Educació Infantil.
dimecres, 27 setembre, 2017 - 10:15 Parvulari

Des de fa un temps algunes, i recentment una altra, la Laura Grau i la Irene Serra, que fan 2n curs del Grau Superior d'Educació Infantil; i la Sara Moreno, que fa 4t curs de Magisteri a la Universitat Rovira i Virgili (URV), fan les pràctiques en el nostre centre a la Llar d'Infants i al Parvulari...

Llegir més
Primeres activitats a la classe de Llar 1 de la Llar d'Infants.
dimarts, 26 setembre, 2017 - 19:00 Llar d'infants

Primeres activitats a Llar 1, entre les quals pintar un mural d'un ocell.

Llegir més
Una mostra d'algunes de les moltes activitats que fan a P3 en aquest inici de curs.
dimarts, 26 setembre, 2017 - 13:30 Parvulari

Una és "Plantar enciams a l'hort", dins el projecte de l'hort que realitza tot el parvulari. La segona activitat són els "Jocs de psicomotricitat fina" on treballem alhora els colors. I la tercera, és una activitat de "Traç lliure en gran format".

Llegir més
Categories

Històric